Rosemary Berry
Frisk och syrlig hallonsmoothie med touch av ingefära och rosmarin.
Frisk och syrlig hallonsmoothie med touch av ingefära och rosmarin.
Bellini är en uppfriskande och elegant cocktail, med ursprung i Italien, gjord av vita persikor och mousserande vin.
Drink med japanska förtecken, skapad av Bar Manager John Chen hos Ikibana restaurang i Barcelona.
Denna ljuvligt goda pralinéglass med muscovadosmulor och gräddskum är hämtad från "Basics Guide Praliné" med recept baserade på Cluizels pralinéer.
Ur Cluizels katalog med "Brasserierecept" kommer denna chokladmousse av mörk Kayambe 72%, toppad med gräddskum av krispig Z-Karamel och strösslade kaksmulor.
Cheesecake med kryddig kexbotten och Kewane 34%, en karamelliserad vit choklad med mjuka toner av sockerkaka och vaniljsås. Recept: Jordi Puigvert Colomer
Chokladmarshmallow och mörk ganache med krispig botten och karamelliserade kakaonibs. Recept Mikaela Nylbäck, vinnare av Stora Pralinslaget 2020.
Hjärtformad chokladpralin med oemotståndlig fyllning av kokos och kola.
Elegant färdigt chokladskal fyllt med två härliga ganacher. Rom & mandel/hasselnötspraliné i fin kombination med lime & vaniljganache.
Syrligt granatäpple med söt marshmallow i en spännande pralin! Recept av Liis Aunma från Black Avalanche Chocolate.
Små fräscha petits fours med vanilj- och pralinégrädde. Recept av Jordi Puigvert Colomer.
Ett recept med härlig blåbärssmak och fina färger! Recept av Liis Aunma.
Använd den spännande frukten Sudachi för att skapa en kryddig drink!
En fräsch och nytänkande dessert från Ponthier!
Recept från världsmästaren inom bakning: Philippe Parc!
Extra chokladigt recept framtaget av Bruno Le Derf för Michel Cluizel!
Magiskt goda chokladkakor med marshmallows från The Mallows!
Hemmagjort fruktmarmelad med smak av svarta vinbär!
JavaScript seem to be disabled in your browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.