- Totalt 0 kr
Hej och välkommen till Chokladhuset i Limhamns receptblogg! Här publicerar vi recept med förslag på hur du kan använda produkterna i vårt sortiment. Det finns allt från goda drinkar att bjuda på, trevliga desserter och roliga variationer på praliner. Längst ner i recepten hittar du vilka relaterade produkter som behövs. Vi är glada över att få visa upp recept både från våra leverantörer och från proffsbagare som vi jobbar med! Till exempel har både Martin Morand och Jonas Nilsson, våra Cluizel-ambassadörer bidragit med några av sina bästa recept på praliner. Är du intresserad av att utveckla din pralinkunskap ytterligare kan du läsa under Utbildning för att hitta tips samt information om våra pralinkurser.
Maj 2020

From Kôchi to Ica
Använd den spännande frukten Sudachi för att skapa en kryddig drink!

Soppa med vit persika & yuzu
En fräsch och nytänkande dessert från Ponthier!

Söt och syrlig tårta!
Recept från världsmästaren inom bakning: Philippe Parc!

La Laguna Crunch
Extra chokladigt recept framtaget av Bruno Le Derf för Michel Cluizel!

Chocolate Chip S'more Cookies
Magiskt goda chokladkakor med marshmallows från The Mallows!
Visar 1–5 av 5 resultat