- Totalt 0 kr
Hej och välkommen till Chokladhuset i Limhamns receptblogg! Här publicerar vi recept med förslag på hur du kan använda produkterna i vårt sortiment. Det finns allt från goda drinkar att bjuda på, trevliga desserter och roliga variationer på praliner. Längst ner i recepten hittar du vilka relaterade produkter som behövs. Vi är glada över att få visa upp recept både från våra leverantörer och från proffsbagare som vi jobbar med! Till exempel har både Martin Morand och Jonas Nilsson, våra Cluizel-ambassadörer bidragit med några av sina bästa recept på praliner. Är du intresserad av att utveckla din pralinkunskap ytterligare kan du läsa under Utbildning för att hitta tips samt information om våra pralinkurser.
Maj 2021

Kewane cheesecake
Cheesecake med kryddig kexbotten och Kewane 34%, en karamelliserad vit choklad med mjuka toner av sockerkaka och vaniljsås. Recept: Jordi Puigvert Colomer

Kayambepralin med marshmallow
Chokladmarshmallow och mörk ganache med krispig botten och karamelliserade kakaonibs. Recept Mikaela Nylbäck, vinnare av Stora Pralinslaget 2020.
Visar 1–2 av 2 resultat