Om oss

Import & Distribution med 30 års erfarenhet


Från råvaror till färdiga produkter

Chokladhuset Limhamn importerar och distribuerar ett flertal välkända konfektyrmärken från olika länder i Europa. Vårt sortiment består i huvudsak av två delar:
För butiker och slutkunder har vi färdiga produkter av choklad, nougat, marsipan och annan konfektyr, i lösvikt eller presentförpackat.
För tillverkare restauranger, bagerier, konditorier, pralinmakare och alla andra som tillverkar själv - erbjuder vi ett brett och ständigt växande sortiment av couverturechoklad, fruktpuréer, formar, nötter, praliner och mycket annat för det söta köket.


Hög kvalitet och bra service

Vi strävar efter att erbjuda konfektyr av hög kvalitet till ett bra pris. Säkra leveranser och god service är nyckelord för Chokladhuset i Limhamn. Vi samarbetar med DHL, Schenker, Postnord och UPS för våra leveranser inom Sverige och Europa.


Vår historia

Företaget bildades för 25 år sedan av Olof Stamer som var en av de första som distribuerade  mörk choklad på den svenska marknaden. Firman blev aktiebolaget Chokladhuset i Limhamn år 2004 och har sedan dess drivits som ett familjebolag, nu i andra generationen. Vårt kontor och lager ligger i Limhamn, strax utanför centrala Malmö och endast 5 minuter från brofästet till Öresundsbron.


   
Trots att vi är ett rikstäckande bolag med distribution till kunder över hela Sverige är vi starkt lokalt förankrade. Detta visar vi bland annat genom att delta i lokala sociala evenemang samt genom ett stolt sponsorskap av föreningen På Limhamn - ett samarbete mellan staden, fastighetsägare, handel, ideella föreningar och näringsliv för en mer levande stadsdel.Sofie, Tobias, Martin & Amanda på den årliga Chokladfestivalen i Stockholm.

Olof i en monter på Formex-mässan från tidiga år.


Vill du lära dig mer om choklad? Läs om våra utbildningar här!

Ett par gånger per år erbjuder vi våra kunder utbildningar och kurser. Upplägget varierar men fokus ligger i att utbyta idéer, prova nya recept, nya tekniker och lära av varandra.

Är du intresserad av att delta nästa gång vi håller utbildning eller få en bättre inblick i vårt sortiment! Tveka inte att kontakta oss!


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.