Om oss

Import & Distribution med över 20 års erfarenhet

Chokladhuset i Limhamn är en svensk importör och distributör av flertalet välkända konfektyrmärken från olika länder i Europa. I vårt sortiment återfinns chokladkakor, praliner, couverturechoklad och pralinéer för egen tillverkning, presentförpackningar, marsipan, kolor, nougat mm. I stort sett allt som har med choklad att göra!

Vi strävar efter att erbjuda konfektyr av hög kvalitet till ett bra pris. Säkra leveranser och god service är nyckelord för Chokladhuset i Limhamn. Vi samarbetar med DHL för våra leveranser inom Sverige och Danmark.

Bolaget bildades för drygt 20 år sedan under namnet Handelsfirman Agente och var då en av de första distributörerna för mörk choklad på den svenska marknaden. År 2004 flyttade bolaget till nya lokaler och utvecklades i samband med detta till aktiebolaget Chokladhuset i Limhamn. År 2008 introducerade Chokladhuset i Limhamn högkvalitativ dansk lakrits mot den svenska marknaden som sedermera skulle visa sig bli startskottet på den svenska lakritsvågen.

Idag fokuserar Chokladhuset i Limhamn på att leverera ett brett sortiment av diverse sötsaker gentemot konfektyrbutiker landet över, men har även specialiserat sig på att erbjuda högkvalitativ choklad och kunskap gentemot egna chokladtillverkare, restauranger och konditorier.<br>Utöver detta är vi stolta sponsorer till På Limhamn - ett samarbete mellan staden, fastighetsägare, handel, ideella föreningar och näringsliv för ett en mer levande stadsdel.


Tobias & Sofie i vår monter på den årliga
Chokladfestivalen i Stockholm.

Vill du lära dig mer om choklad? Läs om våra utbildningar här!

Ett par gånger per år erbjuder vi våra kunder utbildningar och kurser tillsammans med våra Michel Cluizel-ambassadörer Martin Morand och Jonas Nilsson. Upplägget varierar men fokus ligger ofta i att utbyta idéer, prova nya recept, nya tekniker och lära av varandra.

Är du intresserad av att delta nästa gång vi håller utbildning eller få en bättre inblick i vårt sortiment! Tveka inte att kontakta oss!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.