Publicerad

Litchiklubbor med hallon & vit choklad

Skapa spännande chokladklubbor, med smak av Ponthiers fylliga fruktpurér.

Recept skapat av Ponthier.

Svårighetsnivå: Medium 


Kokos & Litchi sorbet 

Gör så här

  1. Värm vattnet till 45°C. 
  2. Tillsätt pulvren, låt koka upp och häll över de 3 fruktpuréerna. 
  3. Mixa och låt vila. 
  4. Kärna sorbeten. 
  5. Lägg i en flexipan kupolform och kyl sedan.



Hallonsorbet 

Gör så här

  1. Värm vattnet till 45°C. 
  2. Tillsätt pulvren, låt koka upp och häll över hallonpuré. 
  3. Mixa och låt vila. 
  4. Kärna sorbeten. 
  5. Lägg i en flexipan kupolform och kyl sedan.



Vit choklad överdrag 

Gör så här 

  1. Bryn kokospulvret i några minuter på låg värme. 
  2. Smält den vita chokladen och kakaosmöret och tillsätt kokospulvret och hackad mandel.



Montering och dekoration 

  1. Montera kupolen av kokos- och litchisorbet och kupolen av hallonsorbet för att bilda en boll. 
  2. Doppa den i den vita glasyren och kyl. 
  3. Servera med färska hallon.

Montering och dekoration av Litchiklubbor med hallon och vit choklad


Köksprodukter som används

  • Matvåg 
  • Kastrull
  • Visp/slev
  • Flexipan kupolform


Vi säljer klubbpinnar här.


Sammanställd ingredienslista 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.