Butiken

La Laguna Crunch

Extra chokladigt recept framtaget av Bruno Le Derf för Michel Cluizel!

Dessa små mumsbitar passar bäst för den som verkligen älskar choklad i alla dess former - krämig, krispig, knäckig och len! La Laguna Crunch är framtaget av konditorn Bruno le Derf, som har låtit sig inspirerats av Michel Cluizels högkvalitativa plantagechoklad för att verkligen lyfta fram den autentiska chokladsmaken. De passar perfekt att bjuda på som dessert när du har gäster över och vill imponera med dina chokladskills!


1. La Laguna Ganache

Du behöver:

Gör såhär: Koka upp grädde, invertsockersirap, sorbitol och smör. Häll över chokladen och vispa samman till en smet. Låt din ganache värmas till 25°C. Sprita sedan formen halvvägs upp med ganache. Låt stå i 16°C för att kristalliseras. 


2. Gianduja mix

Du behöver: 

  • 500 g Gianduja "Cour de Noisettes"
  • 50 La laguna Plantation kakaopasta

Gör såhär: Smält samman kakaopastan och giandujan. Låt mixen värmas till 30°C och sprita sedan ovanpå ganachen i dina formar. 


3. Toppen

Du behöver: 

Gör såhär: Mixa croustilline och tempererad courverture. Täck formen som en tryffel. 

Klart! Nu är det bara att njuta!