Pralin Cava Aperol

Recept Joachim Malmsten, Malmstens mat och choklad, Karlskrona

Skal

CLUIZEL Kayambe 72%
Kakaofärg

Måla skalet. När färgerna torkat gjut skalen i tempererad Kayambe 72%.

Cavaganach

120 g grädde
180 g Cava
50 g Trimolin / glukos
1 st citron pressad
700 g CLUIZEL Elianza vit 33%

Koka upp grädde, trimolin/glukos och Cava, slå det över chokladen. Låt det smälta samman under en minut. Mixa med blender för att få en extra slät och glansig ganache.

Aperolganach

180 g grädde
200 g apelsin pressad
100 g Aperol
1000 g CLUIZEL Elianza vit 33%
50 g Trimolin /glukos

Koka upp grädde,  trimolin/glukos,  apelsin och Aperol och slå det över chokladen. Låt det smälta samman under en minut. Mixa med blender.

Fyll skalen med ganacherna i två lager. Låt stelna till nästa dag. Locka pralinerna med vit choklad.


 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.