Pralin - Cava Aperol
Butiken

Cava Aperol

Recept inspirerat av somriga drinkar! Av Joachim Malmsten, Malmstens Mat & Choklad i Karlskrona.

Skal

CLUIZEL Kayambe 72% 

Occupan OrangeChimayo Orange Kakaofärg

Måla skalet. När färgerna torkat gjut skalen i tempererad Kayambe 72%.


Cavaganach

Koka upp grädde, trimolin/glukos och Cava, slå det över chokladen. Låt det smälta samman under en minut. Mixa med blender för att få en extra slät och glansig ganache.


Aperolganach

Koka upp grädde, trimolin/glukos,  apelsin och Aperol och slå det över chokladen. Låt det smälta samman under en minut. Mixa med blender.

Fyll skalen med ganacherna i två lager. Låt stelna till nästa dag. Locka pralinerna med vit choklad.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.