Körsbärs latte
Recept på en ljuvlig latte med en kombination av körsbärspuré och dubbel espresso.
Fri frakt vid order över 599:-
Miljövänliga transporter
1-3 dagars leverans
Vår passion är konfektyr som inte bara smakar ljuvligt, utan också tar med dig på en upptäcksfärd genom textur, arom och kvalitet - en magisk smakresa i konfektyrens förlovade land.
Chokladhuset i Limhamn erbjuder noggrant utvald choklad och konfektyr av absolut bästa kvalitet och smak, direkt från producenterna.
För egentillverkare och HoReCa har vi couverturechoklad och ett komplement av produkter till det söta köket.
Utöver detta finner du ett sortiment med egendesignade, lokalproducerade varor från den skånska myllan. Välkommen till Chokladhuset!
Välj bland massor av fantastiska formar för dina praliner, eller förnya dina gamla. Vi har allt du behöver för att skapa dina egna unika praliner.
Vi har också ett nytt sortiment av tekniska produkter, som Agar Agar, Invertsocker, m.m.
Behöver du stöd och tips? Läs igenom avsnitten i vår chokladskola! Vill du bli inspirerad av proffsiga pralinmakare så hittar du några av deras fina recept i vår bloggbank.
Lycka till!
Kom med på en intressant chokladprovning och lär dig massor om bland annat:
Malmö Höstens datum släpps i augusti
Limhamn
Vi hjälper dig ta första steget mot dina alldeles egna hemmagjorda gjutna praliner! Under en dryg halvdagskurs i centrala Malmö/Limhamn introducerar vi dig i pralinvärlden. Du får lära dig om temperering, smaker och fyllningar samtidigt som du får en massa tips och råd om hur du på egen hand går vidare och utvecklar hantverket.
När kursen är slut går du hem med ett 30-tal nygjorda praliner.
Grundkurs: 28/9 l 19/10 l 26/10 l 9/11 l 23/11 l 7/12
MalmöMM
Recept på en ljuvlig latte med en kombination av körsbärspuré och dubbel espresso.
Ett recept med härlig blåbärssmak och fina färger! Recept av Liis Aunma.
Enkelt recept på en len mjölkchokladmousse med knapriga kaksmulor.
En fräsch drink med jordgubb, citron och rom! Recept av Ponthier.
Lyxa till kyliga dagar med en härlig kopp varm choklad - av intensiv 85% mörk choklad, smaksatt med honung och kryddor.
Tänk viner. Ju mer spårbart område druvorna växer i, som ett slott eller en vingård, desto mer unikt är vinet i sin smak. Det gäller även kakaobönor/choklad. Kakaon får sin säregna smak av klimat, jordmån och naturligtvis det know-how som tillverkaren Cluizel utvecklat under 70 år. Bönorna odlas, fermenteras och torkas på plantagen för att sedan skeppas till Frankrike där den slutliga processen äger rum. På båda platserna finns specialkunskap som krävs för att locka fram de bästa egenskaperna ur kakaon. Hitta din egen plantagefavorit!
På baksidan av varje kaka finns en QR-kod som leder dig till en digital smakprovningsupplevelse. Du kan också hitta guidningen till plantagechokladerna på
JavaScript seem to be disabled in your browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.