Chokladkunskap

Välkommen till vår chokladskola!

När man börjar tillverka sina egna praliner är det som att en ny värld öppnar sig: en värld av kreativitet och smakupplevelser! Den där härliga chokladvärlden kan tyvärr också innehålla många frågor, frustation, bränd choklad och spruckna skal. Hur tempererar man egentligen choklad? Vad för typ av choklad ska man använda? Hur får man bort luftbubblor? Ja, frågorna är många! För att guida dig igenom en pralintillverkares tuffa tider har vi på Chokladhuset i Limhamn skapat en Chokladskola med alla våra bästa tips och tricks! Se den här Chokladskolan som hjälp på vägen till den perfekta pralinen! Pralintillverkning kan verka skrämmande och komplicerat, men med rätt redskap, teknik och bra råvaror behöver det inte vara så krångligt. När man väl har bemästrat grunden är det världens roligaste att få leka runt med smaker, fyllningar och dekorationer! Läs om våra utbildningar om du är sugen på att gå på pralinkurs och lära dig av riktiga proffs.

Står du mitt i baket och behöver ett snabbt svar? Kolla på vår Frequently Asked Questions!


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.