Nyheter

Här hittar du våra nyhetsbrev. Nyast ligger högst upp. 

   

                                   

     

 

Limhamn Lakrits - Äntligen är lakritsen tillbaka i  Chokladhusets sortiment

Limhamn Lakrits är vårt eget varumärke och tillverkas, enligt egna noggrant utprovade recept, ett stenkast från Limhamn. Inledningsvis finns lakritsen i klassisk söt- och saltlakrits, samt supersalt och viollakrits.


                                                                                                                                           

Ny Plantagechoklad

RIACHUELO från Brasilien är nu här! Den nya chokladen finns som mörk 72% eller 51% mjölkchoklad. Plantagechokladen finns att köpa som couverturechoklad, praliner, chokladkakor i 70g och 5g eller som ren kakaomassa. Läs mer om Michel Cluizels nya unika choklad i vårt nyhetsbrev eller spana in videon och följ med till den brasilianska kakaoodlingen RIACHUELO.

Nya varumärken hos Chokladhuset sommaren 2018

Heavenly by Schöttinger är ett familjeägt företag med fabrik i skånska Arlöv strax utanför Malmö. Huvudingredienserna inkluderar svensk konfektyr av marsipan, nötter, lakrits och choklad. De lyxiga förpackningarna är perfekta  att ge bort som present eller att njuta av på egen hand. Introduktionsrabatt 20% till 17 augusti.

Karamelleriet tillverkar handgjorda karameller och kolor på traditionellt vis. År 2006 öppnade Karamelleriet i en gammal cykelkällare, belägen i hjärtat av Nørrebro, København. Under år 2008 öppnades ännu ett kokeri i den danska sommarstaden och tillika deras födelseort, Svaneke på Bornholm. Karamelleriet är en produkt av två eldsjälar, Tine och Charlotte.

                                                             Sommarstängt 2018

I år håller Chokladhuset semesterstängt vecka 26, direkt efter midsommar, 25-29 Juni.

Vi önskar en TREVLIG SOMMAR!


Mars 2018

Hjärtligt välkomna till vår nya hemsida! 

Vi går mot en alltmer digitaliserad värld och för att vi ska kunna hjälpa er på bästa möjliga sätt även via nätet har vi nu uppdaterat, förenklat och snabbat upp vår hemsida. Dessutom är vi tillgängliga på fler plattformar såsom mobil, ipad, iphone, you name it!

Tanken är att denna nya sida ska hjälpa er att snabbare få en uppfattning om vem vi på Chokladhuset i Limhamn är och underlätta produktsökning och beställning. Har ni några synpunkter, tankar eller kommentarer på den nya sidan får ni väldigt gärna kontakta oss.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.