Kurslokaler

Våra workshop och kurser hålls i flera olika delar av landet. Här kan ni läsa om några av de lokaler där vi tidigare har befunnit oss. Inte nog med att du får en fantastisk utbildning via våra kurser, du får även passa på att få en inblick i en av Sveriges främsta professionella pralinproducenter. Det vill du inte missa!


Mat & Vin Slottsparken i Malmö

Mat & Vin ligger mitt i Slottparkens lummiga trädgård. Här lagas det mat, styrs restaurant, hålls i events och njuts av allt det goda! Det grundades år 1999 av Marie Skogström och Peter J Skogström. Idag är det passionen för kulinariska upplevelser och det spännande mötet mellan mat och dryck som står i fokus. Vi trivs alltid väldigt bra när får hålla till i deras ljusa och vackra lokaler!

Chocolatte i Helsingborg
Chocolatte har vunnit både silver och guld med sina vackra och välsmakande praliner i internationellt erkända tävlingar i London, Florens och Guatemala, men har även vunnit pris i en hel del svenska och skandinaviska tävlingar. Senast var i Pralinslaget på Chokladfestivalen i Stockholm där man kammade hem inget mindre än tre av fem finalplatser. 

Chokladfabriken i Stockholm

Chokladfabriken har flera lokaler i Stockholm Stad; Södermalm, City, Vasastan, Täby och själva fabriken på Renstiernas gata 12. Det drivs av Ellinor Isaksson och Martin Isaksson, som har varit med i Svenska Kocklandslaget som konditor. Förutom att husera kurser så tillverkar Chokladfabriken egna praliner, säljer bakverk samt gör bröllopstårtor.

Sjömagasinet i Göteborg

Sjömagasinet erbjuder välkomponerade matupplevelser med inspiration från havet. De är proffs på att kombinera maträtter baserade på fisk och skaldjur med goda viner. Vi är glada över att få hålla kurser i deras hemtrevliga lokaler, som har en unik miljö precis vid havet. 

 JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.