Kurser

Hur tempererar man choklad? Kan man blanda egen kakaofärg? Vad är egentligen en ganache? Kom och lär dig på våra utbildningar, så får du förhoppningssvar på dessa frågor och många fler! När man väl blir sugen på att tillverka sina egna praliner öppnas en ny värld av chokladkunskap. Vi på Chokladhuset i Limhamn vill samla alla hemmabagare och chokladälskare för att kunna dela både glädje och kunskap. 

Här är våran chokladskola för nybörjare! Lär dig enkla tricks inom temperering, ganache, färgläggning, sprutmålning, skulpturer och chokladtekniker. 

Därav erbjuder vi ett par gånger per år utbildningar och kurser tillsammans med våra Michel Cluizel-ambassadörer Martin Morand och Jonas Nilsson. Upplägget varierar men fokus ligger ofta i att utbyta idéer, prova nya recept, nya tekniker och lära av varandra. Ta gärna en titt på videon nedan där vi har försökt fånga känslan och konceptet av våra workshops!


Är du intresserad av att delta nästa gång vi håller utbildning eller få en bättre inblick i vårt sortiment?

Tveka inte att kontakta oss!

Våra kursledare

Jonas Nilsson & Martin Morand

Våra kurslokaler

Vi reser runt till flera olika städer 

Michel Cluizel

Produktion, varumärke och utbud

Avslutade kurser

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.